Tunturi E60 Bike Hometrainer Performance

Artikelnummer
11142
  • Accuraat elektronisch weerstand systeem (elektromagneet)
  • Comfortabel en sportief multi-grip stuur
  • Fietsen door Amsterdam of Rome met de gratis Apps
  • Ergometer voor accurate parameters
  • Installatietijd is ca. 30-45min

Hometrainers van Tunturi vergelijken? Download de specificaties in bijlage bij de productbeschrijving.

€ 699,00 € 577,69
Leverbaar in 3-5 werkdagen

Over Tunturi E60 Bike Hometrainer Performance

De Tunturi E60 Bike Hometrainer Performance is voorzien van een comfortabel zadel, extra lage instap, minimaal startwattage, diverse trainingsprogramma's en een inductieremsysteem. Dit zorgt voor een gelijkmatige beweging met minimale belasting. Het bereik van de wattage is 10 tot 440 watt. Verder beschikt de E60 over 20 trainingsprogramma's en een 5,5 inch kleuren display.

Trainen moet leuk en uitdagend zijn. Logische natuurlijk. Daarom heeft Tunturi de E60 voorzien van een Bluetooth connectie. Met deze koppeling kun je je smartphone of tablet gebruiken om met diverse apps te trainen. Train bijvoorbeeld met Kinomap en rij virtueel door Rome of Amsterdam. Daag jezelf uit en train als nooit tevoren. Je kunt je training tevens monitoren met de hartslag handsensoren. Een borstband voor je hartfrequentie is optioneel verkrijgbaar.

De Competence Collectie van Tunturi

Fitnesstoestellen met het label Competence zijn ontwikkeld met het oog op een regelmatige training met een relatief gemiddelde intensiteit. Ideaal als je je lichamelijke conditie wil verbeteren en gezonder wilt leven.

De Performance Collectie van Tunturi

Trainen op Performance-niveau betekent dat je een steviger ambitie hebt. Meer afwisseling, meer intensiteit op basis van de duidelijke doelstellingen die je hebt. Dat betekent: meer programma’s en uitgebreide functies op de monitor, met feedback die blijft uitdagen.

De Endurance Collectie van Tunturi

Trainen is je leven, intens en het liefst zo vaak mogelijk. De Endurance collectie van Tunturi is robuust en past zich aan je persoonlijke behoeften en doelen aan. Voor de professionals, praktijken en studio’s zeer geschikt. Daarom kom je Endurance ook tegen bij de fysiotherapeuten en in fitnessruimte van hotels.

Garantievoorwaarden

De Fysiowebwinkel biedt op alle Tunturi Cardio producten 3 jaar volledige garantie bij thuisgebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. Dit geldt ook voor slijtagedelen van het apparaat (zoals loopmatten, loopplanken, v-snaren, foam en remblokjes) mits deze goed onderhouden worden, vol hiervoor de onderhoudsinstructies uit de gebruikershandleiding. De garantieperiode begint vanaf de datum waarop de oorspronkelijke koper het apparaat koopt bij een door Tunturi geautoriseerde dealer. Bewaar altijd de originele aankoop bon, dit is het garantiebewijs. Bij doorverkoop van het apparaat vervalt de garantie.

Meer informatie
MerkTunturi
Prijs€ 699,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tunturi E60 Bike Hometrainer Performance
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • Tunturi FB8094
  • hometrainer38
  • powerplay10
  • ergometer3