TOGU Tower met Theragym Pro Set

Artikelnummer
5035

De Togu Tower is een individueel en continu in hoogte verstelbaar houdersysteem voor veelzijdige weerstand met een zes-stuk Theragym Pro set.

€ 495,00 € 409,09
Leverbaar in 5-7 werkdagen

Wat is de Togu Tower?

De Togu Tower is een individueel en continu in hoogte verstelbaar houdersysteem voor veelzijdige weerstand met een zes-stuk Theragym Pro set.

Hoe te training met de Tower?

De Togu Tower is bevestigd aan een wand en de band van theragym pro sets worden afgekapt door het systeem. De beoefenaar heeft volledige bewegingsvrijheid en het vermogen om verschillende hoogtes en richtingen in te stellen. Het systeem met een dubbele scharnier wordt gebruikt en het standaard bevestigingsmateriaal wordt toegevoegd. De individuele vereisten voor de wandmontage moeten in acht worden genomen.

Op speciaal verzoek bieden wij een op maat gemaakt toestel aan in verschillende houtsoorten en/of tinten. Het gebruikte houtmateriaal is stevig en zeer makkelijk schoon te houden.

Welke banden/tubes kunnen worden gebruikt?

Afzonderlijk zijn de producten van de Theragym-lijn beschikbaar en aanpasbaar. Standaard bevestigingsmateriaal is inbegrepen. Individuele vereisten voor wandmontage moeten in acht worden genomen bij aanschaf van de Togu Tower.

Op verzoek bieden wij een op maat gemaakte toren in verschillende houtsoorten of tinten. Het gebruikte houtmateriaal is stevig en zeer gemakkelijk schoon te houden.

Totale inhoud

Togu Tower met bevestigingsmateriaal en dubbele rol + Theragym Set + handgrepen.

2 banden met lichte weerstand – geel

2 banden met gemiddelde weestand – rood

2 banden met sterke weerstand – groen

 

Technische details

Afmetingen: 225 x 35 x 2 cm

Materiaal: berkenhout, aluminium

Meer informatie
MerkTOGU
Prijs€ 495,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:TOGU Tower met Theragym Pro Set
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • mckenzie33
  • Lendenrol slapen5
  • montane9
  • massagestoel2