REAX Lights

DANKZIJ DIT INNOVATIEVE VERLICHTINGSSYSTEEM WORDT ELKE TRAINING DIE IS ONTWORPEN OM REACTIETIJDEN EN WENDBAARHEID TE TRAINEN, INTERACTIEF.

Het trainen van reactiviteit, reactievermogen en reactiesnelheid op een gegeven plotselinge impuls zal nooit hetzelfde zijn. Deze gloednieuwe functionele trainingsmethode is dynamisch, leuk en geschikt voor conditietraining. Elk type training wordt interactief, waardoor het reactievermogen verbetert.

TRAINING WORDT ZELFMOTIVEREND

Reax Lights is een ongelooflijke tool. Het is veelzijdig, flexibel, draagbaar en gemakkelijk te gebruiken. Training wordt zelfmotiverend en elke vorm van lichaamsbeweging is effectiever dan ooit. Het is uitgerust met magneten voor een snelle en eenvoudige toepassing. Dankzij de magneten kunt u de satellieten op de muren, op de vloer, op het plafond, op metalen oppervlakken, op muurbalken of op een andere functionele trainingsstructuur aanbrengen. De satellieten kunnen worden bediend via bijvoorbeeld een tablet, waardoor de gebruiker het moeilijkheidsniveau en het trainingsprogramma dat hij of zij wenst kan selecteren.

Reax Lights is een revolutionair lichtsysteem dat is ontworpen om interactieve trainingsprogramma’s te ontwikkelen, die worden toegepast op fitness, sport en revalidatie. Het systeem is ook perfect voor recreatieve activiteiten voor kinderen. Vergeleken met andere tools die al op de markt zijn, werden de Reax Lights ontworpen om je routine-training te verbeteren met een hoogst veelzijdige modus van gebruik die nog nooit eerder bestond.

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. REAX LIGHTS 3 PACK – BT
  € 1.255,00 € 1.037,19
 2. REAX LIGHTS 6 PACK – BT
  € 2.495,00 € 2.061,98
 3. REAX LIGHTS 6 PACK – WF
  € 3.075,00 € 2.541,32
 4. REAX LIGHTS 12 PACK – BT
  € 4.995,00 € 4.128,10
 5. REAX LIGHTS 12 PACK – WF
  € 5.575,00 € 4.607,44
Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 • Recente zoekopdrachten
 • balkussen kids27
 • enkel17
 • massage olie chemodol28
 • microfet1