Push ortho Enkelbrace Aequi Junior One Size

Artikelnummer
13640
€ 64,20 € 53,06
Leverbaar in 3-5 werkdagen

enkelbrace junior met bandenKinder enkelbrace met eleastische banden en voetschaal. De Push ortho Enkelbrace Aequi Junior (kortom: Aequi Junior) biedt een goede balans tussen effectieve mechanische ondersteuning en draagcomfort in geval van een (sub)acute of chronische enkelblessure bij kinderen van 6 tot 12 jaar (schoenmaat van ongeveer 30-36).

De Aequi Junior stabiliseert het enkelgewricht bij zowel in- als eversie, in neutrale en geflecteerde stand. Zowel de dorsaal- als plantairflexie blijven voldoende vrij om normaal te lopen. De brace functioneert optimaal als hij in een stevige (veter)schoen wordt gedragen.


Schaal: de schaal, die de basis vormt van de brace, biedt op een eenvoudige en comfortabele manier de juiste ondersteuning voor de enkel.

Banden: kruislingse banden uit niet-elastisch materiaal voor een adequate mechanische ondersteuning. Elastische banden voor het bieden van de juiste compressie.

Klittenbandsluitingen: de brace kan op een dusdanige manier worden gesloten dat zelf de optimale pasvorm kan worden ingesteld. De molecuulsymbolen helpen het correct en in de juiste volgorde sluiten van de banden.

Indicaties
> Acuut enkelbandletsel: zowel in- als eversietrauma
> Stabilisatie van conservatief of operatief behandelde enkelfracturen
> (Rest)instabiliteit
> Secundaire preventie van enkelbandletsel

maattabel enkelbrace kinderMaat: One Size. Meet de omtrek wreefmaat zoals op de foto.

De enkelbrace past als de maat tussen 23-27 cm is.

Meer informatie
Merk Push
Prijs € 64,20
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Push ortho Enkelbrace Aequi Junior One Size
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • zitbal 5
  • powerbal 11
  • slam ballen 1
  • slam ball 16