Over ons

Wie zijn wij?

Bodybow Healthcare is een groothandel voor fysiotherapie, fitness en sport. Met de introductie van BodyBow in 1991 werden de eerste stappen gezet in de fysiotherapie branche. Inmiddels is Bodybow Healthcare in haar branche uitgegroeid tot een totaal-leverancier van gebruiksproducten, oefenmateriaal, meetinstrumenten en trainingsapparatuur. Wij zijn gespecialiseerd in 'veilige' oefenmaterialen (dus zonder gevaarlijke weekmakers) en producten voor rug- en nekklachten.

Het bedrijf onderscheidt zich door alleen met bewezen A-merken te werken. Onze ruime showroom in het midden van het land (Nieuwegein - Utrecht) biedt klanten de mogelijkheid om producten uitgebreid te testen en direct mee te nemen. Belangrijke waarden voor Bodybow Healthcare zijn de kwaliteit, veiligheid en functionaliteit van de producten. Door gebruik te maken van een internationaal netwerk zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.

In principe zijn al onze producten altijd op voorraad in het naastgelegen magazijn, maar houdt altijd rekening met een wachttijd voordat het product beschikbaar is. Voor speciale producten met een specifieke maatvoering of duurdere producten raden wij aan ons even te bellen of mailen.


Showroom Openingstijden

Onze showroom is 7 dagen per week open! Op werkdagen bent u welkom tussen 09.00 - 17.00 uur. Wilt u in het weekend of in de avond komen, dat kan ook, u kunt telefonisch of per mail een afspraak met ons maken.


Meer weten?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, stel een vraag via onze chat of neem telefonisch contact met ons op, onze specialisten helpen u verder.

Blijf daarnaast op de hoogte van onze acties en nieuwe producten en like onze Facebookpagina en/of abonneer op ons YouTube kanaal voor aanvullende video’s over onze producten. Bodybow Healthcare 

Zeelandhaven 2, 3433 PL Nieuwegein ‎(op het terrein van Active Ants)

+31 (0)30 604 3552 

Ontwikkeling

Bij Bodybow Healthcare investeren wij in professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij werken in en aan ons bedrijf.  Het jaarprogramma van GoFastForward company heeft hierin een belangrijke bijdrage geleverd.
GoFastForward company
  • Recente zoekopdrachten
  • Exercise Bike Star Fit E100 Ergometer124
  • Swimming Goggle Senior Silicon4
  • Diving Mask Junior Siliter2
  • Silicon Cap - Blue4