Gymmatten

Bekijk ons assortiment gymmatten van het merk AIREX, marktleider en de absolute top in oefenmatten. De matten zijn voor veel doeleinden geschikt: fysiotherapie, fitness, zwangerschaps- en seniorengymnastiek, aerobic,  revalidatie, gymnastiek, yoga, massage, chiropractie. Ook geschikt voor oefeningen in de buitenlucht en in het water!

Advies nodig?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, stel een vraag via onze chat of bel naar 030-6043552, onze specialisten helpen u verder.

Bij de Fysiowebwinkel bestelt u gymmatten die geschikt zijn voor vele doeleinde, ook in het water!

Productopties gymmatten

De oefenmatten hebben veel voordelen: ze hebben een gesloten structuur, de matten nemen geen vuil en vocht op, hebben een optimale demping, zijn slijtvast en duurzaam, huidvriendelijk en lichaamswarm, hebben anti-slip en zijn vlak liggend (geen opkrullende hoeken). Bovendien zijn ze hygiënisch en Sanitized®, dit voorkomt schimmel- en bacterievorming. Er is een onderscheid tussen gymmatten, yogamatten en balansmatten.

Sinds 2007 is het in de EU verboden om producten te verkopen waar gevaarlijke weekmakers inzitten, die zijn namelijk kankerverwekkend. Dit gegeven is nog niet bij iedereen bekend en er is nog veel gevaarlijk oefenmateriaal op de markt. Wij dragen graag bij aan een gezonde oefenomgeving en hebben besloten om uitsluitend materiaal te verkopen dat het predicaat veilig heeft. De producten zijn misschien wat duurder, maar 100% recyclebaar. Goed voor u en goed voor het milieu.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe producten en like onze Facebookpagina en/of abonneer op ons YouTube kanaal voor aanvullende video’s over onze producten.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
  • Recente zoekopdrachten
  • balkussen kids27
  • enkel17
  • massage olie chemodol28
  • microfet1