Aerobicbands

Aerobics, fitness en fysiotherapie gebruiken elastische aerobicsbanden als onderdeel van training, zowel voor een particuliere training als in klassikale (sport)lessen. Er zijn twee soorten weerstandbanden (ook wel Uniband Dynabands of Theraband genoemd), latexhoudende en latexvrije. In ons assortiment hebben wij alleen Latexvrije aerobicbands.

Advies nodig?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, stel een vraag via onze chat of bel naar 030-6043552, onze specialisten helpen u verder.

Bij de Fysiowebwinkel bestelt u latexvrije aerobicbanden.

Productopties aerobicsbanden

Grote voordelen van Latexvrije banden zijn o.a: geen kans op allergieproblemen en er is geen onderhoud (poeder) nodig. Aerobicbands worden veel door fysiotherapeuten en in ziekenhuizen gebruikt. De banden zijn ideaal voor functionele krachttraining om de benen of armen in kracht, mobiliteit en balans te verbeteren. We beschikken over combi packs mini banden, maar ook een doos met 50 meter Dynaband.

Sinds 2007 is het in de EU verboden om producten te verkopen waar gevaarlijke weekmakers inzitten, die zijn namelijk kankerverwekkend. Dit gegeven is nog niet bij iedereen bekend en er is nog veel gevaarlijk oefenmateriaal op de markt. Wij dragen graag bij aan een gezonde oefenomgeving en hebben besloten om uitsluitend materiaal te verkopen dat het predicaat veilig heeft. De producten zijn misschien wat duurder, maar 100% recyclebaar. Goed voor u en goed voor het milieu.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe producten en like onze Facebookpagina en/of abonneer op ons YouTube kanaal voor aanvullende video’s over onze producten.

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Miniband Loop
  Adviesprijs: € 3,75 Speciale prijs € 2,55 € 2,11
 2. Miniband Loop Set van 10 stuks

  Van € 25,50 € 21,07

  Tot € 40,80 € 33,72

Bekijken als Rooster Lijst

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 • Recente zoekopdrachten
 • Huidplooimeter5
 • wandrek2
 • omvangmeter2
 • body composition analyzer142