Push Sports

Push Sports

Het merk Push Sports

Push Sports valt onder het overkoepelende merk Push van het bedrijf Nea International bv, waar ook het merk Push Braces onder valt. De drijfveer van Push Sports is gezond en veilig sporten mogelijk maken. Sinds 1997 voldoet Nea aan de voorwaarden om het (Europese) CE keurmerk te voeren. De drang naar innovatie en een gezonde structuur van onderzoek en ontwikkeling gecombineerd met de ISO 13485 en ISO 9001 certificatie, garanderen dat de Push producten betrouwbaar zijn, gebaseerd op de meest recente knowhow en ervaring in de orthopedische wereld. De producten worden vertegenwoordigd en gepromoot door een netwerk van distributeurs in ca. 30 landen over de hele wereld.

Armbraces Enkelbraces Kniebraces

Over Push Sports

De sportbraces uit de Push Sports lijn hebben een uitstekende pasvorm. Tevens wordt er, daar waar nodig, gebruik gemaakt van antislip materiaal. De brace blijft hierdoor, ook tijdens sport, goed op zijn plek zitten. Het gebruik van luchtdoorlatend materiaal zorgt ervoor dat de brace ademt en niet zweterig aanvoelt. Hierdoor zijn Push Sports braces zeer comfortabel en kan er met een vrij en zeker gevoel gesport worden. Bij blessures, ter preventie of bij overbelasting biedt Push Sports braces waarmee de gebruiker weer optimaal kan presteren. De Push Sports lijn is ontstaan vanuit de medische achtergrond van Push Braces. Elke brace heeft dan ook een doordachte functie, optimaal afgestemd op gezond en veilig sporten (zie onderstaande producten).

Waarom Push Sports?

De Push Sports lijn is ontwikkeld door een team van ervaren specialisten in nauwe samenwerking met sporters en sportprofessionals en sluit precies aan op de wensen van de gebruiker. Het efficiënte gebruik van hoogwaardige materialen resulteert in een lijn van ultradunne en zeer comfortabele braces. Sportbraces die de gewrichten ondersteunen bij het sporten én die door hun slanke design ideaal zijn om te dragen in sportschoenen en onder sportkleding.

Bewegingsvrijheid tijdens sport is een belangrijke voorwaarde die Push Sports aan haar producten stelt. Enerzijds wordt dit gerealiseerd door het geblesseerde gewricht bij letselgevoelige bewegingen te ondersteunen. Zo beschikt de Push Sports Duimbrace over een kapje en effectief bandsysteem dat het aangedane duimgewricht stabiliseert en zorgen de ondersteunende baleinen in de polsbrace ervoor dat dorsaal- en palmairflexie in het polsgewricht beperkt worden. Anderzijds leggen de sportbraces geen enkele bewegingsbeperking op waar dat niet nodig is. Zo kan de voet bij het dragen van de Push Sports Enkelbrace Kicx volledig worden afgewikkeld en ondervindt de knie geen enkele beperking van de Push Sports Kniebrace bij het buigen en strekken.

Een sportbrace uit de Push Sports lijn is dan ook een uitstekend hulpmiddel om de belastbaarheid van het lichaam te verhogen. De vrees dat spieren bij gebruik van sportbraces door gewenning zouden verzwakken is ongegrond. De spieren blijven met een sportbrace dezelfde arbeid verrichten die ze zonder brace ook zouden leveren. Sportbraces ontlasten namelijk niet alleen de spieren, maar ondersteunen ook de gewrichtsbanden.

Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Push Sports Duimbrace
  € 41,90 € 38,44
 2. Push Sports Elleboogbrace
  Adviesprijs: € 26,15 Speciale prijs € 19,95 € 18,30
 3. Push Sports Enkelbrace Kicx
  € 71,95 € 66,01
 4. Push Sports Kniebrace
  € 92,30 € 84,68
 5. Push Sports Patellabrace
  € 26,15 € 23,99
 6. Push Sports Polsbrace
  € 41,90 € 38,44
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 • Recente zoekopdrachten
 • balkussen27
 • Massage apparaat met accu73
 • Massage apparaat27
 • massage27