Medical Taping Concept Instructieboek

Artikelnummer
4227

Harry Pijnappel is sinds 1999 (nationaal- en internationaal) Medical Taping instructeur bij FysioTape en wordt gezien als dé grondlegger van het Medical Taping Concept. Van dit boek zijn er in de loop der jaren een groot aantal exemplaren verkocht maar het werd de hoogste tijd voor een opvolger, wederom ook in het Nederlands verkrijgbaar! Er zijn veel nieuwe inzichten en technieken bijgekomen die nu allemaal zijn gebundeld in een prachtig nieuw boek, geschreven door fysiotherapeut en MTC docent Harry Pijnappel.

€ 52,50 € 48,17
Snel leverbaar binnen 2-3 werkdagen

Zoals bekend hebben we al jarenlang een zeer nuttig Medical Taping Concept Manual (Nederlandstalig) in ons assortiment. Van dit boek zijn er in de loop der jaren een groot aantal exemplaren verkocht maar het werd de hoogste tijd voor een opvolger, wederom ook in het Nederlands verkrijgbaar! Er zijn veel nieuwe inzichten en technieken bijgekomen die nu allemaal zijn gebundeld in een prachtig nieuw boek, geschreven door fysiotherapeut en MTC docent Harry Pijnappel. Harry Pijnappel is sinds 1999 (nationaal- en internationaal) Medical Taping instructeur bij FysioTape en wordt gezien als dé grondlegger van het Medical Taping Concept.

Voor wie is dit Medical Taping Concept Instructieboek bedoeld?

Dit Medical Taping Instructieboek is zowel als leerboek, maar ook als naslagwerk uitermate geschikt. Het boek is bedoeld voor fysio-huid- en lymftherapeuten, (huis)artsen, sportmasseurs, podotherapeuten en andere professionals met een medische achtergrond. Het instructieboek bevat meer dan 400 kleurenfoto’s en is inclusief een DVD met verschillende video’s en tapetoepassingen gebaseerd op veelvoorkomende klachten en blessures.

Specificaties van het Medical Taping Concept Instructieboek

 

Taal Nederlandstalig
Auteur Harry Pijnappel
ISBN/EAN 978-90-813978-6-5
Illustrator René van den Berg
Aantal pagina’s              224
Afmetingen 16,5 cm x 24,7 cm x 1,9 cm
Gewicht 740 gram
Eerste uitgave 1 september 2016, eerste druk
Overige talen

Frans, Engels, Russisch, Pools, Duits en Fins

 

• Instructieboek met meer dan 400 foto’s en een gratis instructie DVD

• Vernieuwde en actuele inzichten

Meer informatie
MerkCureTape
Prijs€ 52,50
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Medical Taping Concept Instructieboek
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • Lendenrol slapen5
  • montane9
  • massagestoel2
  • montana atlas2