Overig

In deze categorie vindt u diverse hulpmiddelen die gebruikt worden in de McKenzie methode. Statusformulieren voor behandelingen, oefenposter met trainingsvoorbeelden, patiënten voorlichtingsfolder en een fixatieriem. De statusformulieren zijn er in: Lumbar Spine, Cervical Spine, Thoracic Spine, Extremities.

Advies nodig?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, stel een vraag via onze chat of bel naar 030-6043552, onze specialisten helpen u verder.

Bij de Fysiowebwinkel bestelt u de McKenzie hulpmiddelen die u nodig heeft. Bekijk ons assortiment.

Productopties hulpmiddelen

De McKenzie methode is een behandelingssysteem voor patiënten met rug- en nekklachten. De methode is erop gericht op het zo snel mogelijk verhelpen van de bestaande klachten en om ervoor te zorgen dat de klachten op korte en lange termijn wegblijven. De methode is momenteel wereldwijd de meest onderzochte en best gedocumenteerde behandelmethode voor rug- en nekklachten. De inzichten worden in alle internationale richtlijnen voor manuele- en oefentherapie gebruikt.

Eén van de oorzaken voor het ontstaan van lage rug-, nek- en schouderklachten is een slechte zithouding op slecht ontworpen stoelen, zonder de juiste ondersteuning in de lage rug. Hierdoor ontstaat een slechte hoofdhouding, waardoor de kans op lage rug-, nek- en schouderklachten toenemen. Doordat mensen tegenwoordig veel uren zittend doorbrengen nemen deze klachten toe. Het is daarom van belang dat elke stoel een juiste ondersteuning geeft aan de rug. De McKenzie kussens zorgen voor deze ondersteuning, bovendien zijn ze klein en licht van gewicht, dus eenvoudig overal mee te nemen en te gebruiken voor de meeste typen stoelen.

(zie ook www.mckenzie.nl)

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe producten en like onze Facebookpagina en/of abonneer op ons YouTube kanaal voor aanvullende video’s over onze producten.

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Fixatie riem
  € 33,95 € 28,06
 2. McKenzie oefenposter
  € 4,95 € 4,09
 3. Vertebral Rugsimulator
  € 113,95 € 94,17
 4. Combipakket McKenzie Kussens
  € 107,95 € 89,21
 5. Rolastretcher Combipakket

  Vanaf € 17,95 € 16,47

 6. Backstretcher Combipakket

  Van € 17,95 € 16,47

  Tot € 126,95 € 106,55

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 • Recente zoekopdrachten
 • balkussen kids27
 • enkel17
 • massage olie chemodol28
 • microfet1