McKenzie Opblaasbare lendensteun

Artikelnummer
20045

De opblaasbare McKenzie lendensteun, is een ideaal hulpmiddel om de gewenste houdingscorrectie te verkrijgen. Het kussen is ideaal voor onderweg, om mee te nemen in de bioscoop, trein, vliegtuig of theater. Let op! Niet geschikt voor langdurige zitperiodes, gebruik daarvoor de vaste lendensteunen van McKenzie.

  • Koop er 3 voor € 17,91 € 14,80 per stuk en bespaar 5%
  • Koop er 6 voor € 17,34 € 14,33 per stuk en bespaar 9%
  • Koop er 11 voor € 16,97 € 14,02 per stuk en bespaar 10%
€ 18,85 € 15,58
Voorraad: Vóór 23u besteld, volgende werkdag in huis

De opblaasbare McKenzie lendensteun, is een ideaal hulpmiddel om de gewenste houdingscorrectie te verkrijgen. Het kussen is ideaal voor onderweg, om mee te nemen in de bioscoop, trein, vliegtuig of theater. Let op! Niet geschikt voor langdurige zitperiodes, gebruik daarvoor de vaste lendensteunen van McKenzie.

Toepassing van de McKenzie Opblaasbare lendensteun

Ga zover mogelijk achterin de stoel zitten. Buig naar voren en plaats de rol horizontaal ter hoogte van uw bekkenrand (broek-riem). Leun nu achterover tegen de rol . Je merkt dat de holte in de rug ondersteunt wordt door de Superrol. In het begin kan het oncomfortabel zijn, maar je raakt snel gewend aan de nieuwe zithouding. 

Hoe werkt de McKenzie Opblaasbare lendensteun?

Het is gebleken dat incorrect zitten de druk in de tussenwervelschijven in de lage rug ernstig verhoogt. Door deze verhoogde druk in de onderrug kun je rugklachten krijgen wat pijn of irritatie veroorzaakt. Indien juist gebruikt, voorkomt de opblaasbare McKenzie lendensteun de druk op de tussenwervelschijf in de lage rug en helpt op deze manier patiënten van hun rugpijn af. De McKenzie opblaasbare lendensteun is ontworpen om te helpen bij rug- en nekpijn behandeling, de functie van het rugkussen is om te zorgen dat je in een zithouding een holle rug hebt. 


Lengte 38 cm, breedte 12 cm, dikte 6 cm.

Alternatieve benamingen

McKenzie rugkussen, rug-rol, onderrug-rol, onderrug-kussen

Meer informatie
MerkMcKenzie
Prijs€ 18,85
Schrijf je eigen review
Je reviewed:McKenzie Opblaasbare lendensteun
Jouw rating

We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!

  • Recente zoekopdrachten
  • Hometrainer Competence F4032
  • Hometrainer Cardio Fit B30112
  • backstretcher5
  • elastieken op rol72