Highroller/ 2e kans

Artikelnummer
DIVERS278

De HighRoller is een innovatieve schuimroller die rond zijn as draait op een verhoogt en verstelbarr standaard. Met een licht en eenvoudig statief, gemaakt van aluminium en glasvezelversterkt kunststof, laat HighRoller je op de effectiefste manier ontspannen tijdens het rollen. Dit gebeurd doordat er op de gemasseerde spier druk wordt gezet. Hierbij hoef je je niet te concentreren op het dragen van je lichaamsgewicht. Klanten die de HighRoller bekeken, bekeken ook de HighBaller. 

               

Dit product verdient een 2e kans! Deze highroller komt uit de showroom en is in goede staat. Nu verkrijgbaar met 20% korting!

Van € 99,00 Speciale prijs € 79,20 € 65,45
Voorraad: Vóór 23u besteld, volgende werkdag in huis

HighRoller

De HighRoller is een innovatieve foamroller die rond zijn as draait op een verhoogt en verstelbare standaard. Met een licht en eenvoudig statief, gemaakt van aluminium en glasvezelversterkt kunststof, laat HighRoller je op de effectiefste manier ontspannen tijdens het rollen. Dit gebeurd doordat er op de gemasseerde spier druk wordt gezet. Hierbij hoef je je niet te concentreren op het dragen van je lichaamsgewicht.

Toepassing van de HighRoller

De effectiviteit van HighRoller hangt af van de positie waarop je traint. Je hoeft niet langer te veel energie te verbruiken voor moeilijke oefeningsposities. Wanneer het lichaam aan het rollen is, ontspant het spierstelsel. In de ontspannen posities voel je tijdens het rollen geen onnodige druk of pijn aan de spieren. Daarom is het rollen met de HighRoller zoveel comfortabeler en effectiever.

Hoe werkt de HighRoller? 

In 2015 is de HighRoller verkozen tot sportproduct van het jaar. Dit is natuurlijk niet voor niets. De highroller zorgt ervoor dat spieren zich optimaal comfortabel kunnen voelen. Door het standaard is het gemakkelijk om oefeningen uit te voeren. Met hierop de zachte schuimroller is het een ideaal hulpmiddel om je spieren van pijn te belasten. Dit zorgt er ook weer voor dat het de bloedcirculatie en spiermetabolisme verbetert. Met het gebruik van de HighRoller kan zelfs chronische pijn verlicht worden.

Specificaties van de HighRoller

Kleur        Oranje
Afmetingen            Hoogte: 42,5 (cm) Breedte 54 (cm) Gewicht 2,6 (kg)
Maximale belasting      120 (kg)

               

Dit product verdient een 2e kans! Deze highroller komt uit de showroom en is in goede staat. Nu verkrijgbaar met 20% korting!

Meer informatie
MerkHighroller
Prijs€ 99,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Highroller/ 2e kans
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • life fitness96
  • G71004
  • backstretcher5
  • Verstelbare Bank UB802