Highballer

Rating:
100% of 100
Artikelnummer
13110

HIGHBALLER is een zelfmassageapparaat met twee masserende kogels. Deze kogels zijn in de breedte te verstellen. De massagekogels worden gebruikt voor ontspanning, maar ook om stijve en strakke spieren losser te maken. Dankzij de verstelbare breedte en schuine kogels kan HIGHBALLER  overal op het lichaam worden gebruikt op een manier die geen enkele andere massage-tool kan. De HIGHBALLER   heeft een onmiddellijk effect op pijn. Dit komt omdat de pijnpunten gekalmeerd worden. Op de lange termijn zal het u helpen om stijve en strakke spieren losser te maken en dat uw dagelijks leven weer plezierig is. Klanten die de HighBaller bekeken, bekeken ook de HighRoller.

€ 59,00 € 48,76
Vóór 23u besteld, volgende werkdag in huis

HighBaller

Highballer is een zelfmassageapparaat met twee masserende kogels. Deze kogels zijn in de breedte te verstellen. De massagekogels worden gebruikt voor ontspanning, maar ook om stijve en strakke spieren losser te maken. Dankzij de verstelbare breedte en schuine kogels kan HighBaller overal op het lichaam worden gebruikt op een manier die geen enkele andere massage-tool kan. De HighBaller heeft een onmiddellijk effect op pijn. Dit komt omdat de pijnpunten gekalmeerd worden. Op de lange termijn zal het u helpen om stijve en strakke spieren losser te maken en dat uw dagelijks leven weer plezierig is.

Toepassing van de HighBaller

Als je gezond wilt blijven, een actieve levensstijl wilt hebben, dan zal je de HighBaller geweldig vinden. Met HighBaller kun je van het leven genieten door spanning en pijn in de spieren te verlichten. Het helpt je voor je spieren te zorgen, beter te presteren en te genieten waardoor het herstel sneller plaatsvind. Een paar sessies van 5 minuten per week met HighBaller  is genoeg om resultaat te voelen.

Hoe werkt de HighBaller?

De HighBaller wordt aangeraden als je slecht flexibel bent en overbelaste spieren hebt. De massagekogels van de HighBaller zijn stevig en hun materiaal zorgt voor voldoende wrijving tegen de huid. Hiermee voorkom je dat het gemasseerde lichaamsdeel uitglijdt, dit zorgt weer voor een precieze en effectieve vorm van spierverzorging. De ronde vorm maakt het mogelijk om tot de kleine, specifieke gebieden te komen. Door de twee kogels is het ook mogelijk om tegelijkertijd twee gebieden te behandelen.

Specificaties van de HighBaller

Kleur oranje
Afmetingen         

25,4 (cm) Hoogte: 10,35 (cm)

Gewicht 874 (g)


Meer informatie
MerkHighroller
Prijs€ 59,00
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Highballer
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • enkel gewicht18
  • enkel15
  • Kenisio tape7
  • Wig schouder9