Tens

Deze categorie omvat Tens elektrotherapie apparatuur, gericht op het verminderen van pijn. Ons assortiment bestaat uit analoge- en digitale uitvoeringen in elke prijsklasse. De uitgebreide units hebben meestal gespecialiseerde Tens programma's voor specifieke lichaamsdelen, maar er zijn ook modellen met een minder opties die erg eenvoudig zijn in gebruik.

Advies nodig?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, stel een vraag via onze chat of bel naar 030-6043552, onze specialisten helpen u verder.

Bij de Fysiowebwinkel bestel je naast de gewone elektrotherapie apparatuur ook de Tens elektrotherapie systemen!

Productopties Tens elektrotherapie

Tens staat voor Transcute Elektrische Neuro Stimulatie. Tens is bedoeld om pijn te verminderen. Door elektroden te plakken op de pijnlijk plek worden stroomstootjes gegeven aan de desbetreffende zenuw(en) waardoor pijn verminderd wordt. De apparaten zijn klein waardoor ze ook makkelijk thuis te gebruiken zijn. De TENS NeuroTrac, de Omron TENS E4 en de Chattanooga Empi Direct Tens hebben uitgebreide Tens programma's, de laatstgenoemde is bovendien in te stellen in de talen Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans. De Polar Tens Unit is minder geavanceerd en heeft twee kanalen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe producten en like onze Facebookpagina en/of abonneer op ons YouTube kanaal voor aanvullende video’s over onze producten.

Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

10 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  • Recente zoekopdrachten
  • balkussen27
  • Massage apparaat met accu73
  • Massage apparaat27
  • massage27