Enkelbrace MalleoLoc L Bauerfeind

Artikelnummer
C-14210

Indicaties

• Conservatieve behandeling van distorsies van het enkelgewricht en bandrupturen
• Acute en chronische instabiliteit van de ligamenten
• bij chronische bandinstabiliteit
• Functiestoornissen door ontsteking of degeneratie

€ 90,00 € 82,57
Voorraad: Snel leverbaar binnen 2-3 werkdagen

MalleoLoc® L - stabiliserende slim fit orthese voor de enkel

Bij het lopen op oneffen oppervlakken of tijdens het sneller lopen, trappen nemen of tijdens kleine sportactiviteiten zoals wandelen of fietsen, beschermt de MalleoLoc L-orthese een instabiele enkel tegen overmatige belasting. Het voorkomt verstuiking en helpt de voet veilig neer te zetten. Omdat de schaal zich uitsluitend aan de buitenzijde van de enkel bevindt is deze bijzonder slank en past hij zowel in sportschoenen als in zakelijke schoenen.

De anatomisch gevormde L-schaal van de MalleoLoc L'bevindt zich op het onderbeen en zit voor de laterale malleolus en strekt zich iets uit over de wreef. Het wordt vastgemaakt aan het onderbeen en de voet met behulp van twee niet-elastische klittenband straps. Dit betekent dat de orthese de enkel beschermt tegen verkeerde bewegingen die recidiverende verstuikingen kunnen veroorzaken. De natuurlijke hiel-tot-teenbeweging van de voet wordt ondersteund. Indien nodig kunt u een klein functioneel kussen (pelotte) op de zool van de voet bevestigen. Tijdens het lopen stimuleert de tegendruk de spieren die verantwoordelijk zijn voor het opheffen van de voet, wat bijdraagt aan de actieve stabilisatie van de enkel voor betere coördinatie tijdens dagelijkse activiteiten.

De MalleoLoc L moet in de schoen worden gedragen om de enkel te stabiliseren. Dankzij de eenzijdige schaal is hij bijzonder slank en past hij zowel in sportschoenen als in zakelijke schoenen. De binnenkant van de schaal is zacht en comfortabel gevoerd en heeft een gemakkelijk te onderhouden microvezel bekleding. De orthese is verkrijgbaar in een universele maat voor de rechter of linkervoet.

Meer informatie
MerkBauerfeind
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Enkelbrace MalleoLoc L Bauerfeind
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • backstretcher5
  • handschoenen1
  • togu pomp135
  • Halterbank WB501