Rug Braces

Rugbraces verlichten de pijn in de onderrug en bieden steun bij verrekkingen en verstuikingen. De braces zijn hierdoor geschikt voor onder andere overbelasting, lage rugklachten, A-specifieke rugklachten en spit. Blijf niet te lang met rugklachten rondlopen en kies voor de juiste behandelwijze. Een goed passende brace zorgt voor de juiste ondersteuning, wees dus secuur met het opmeten, in de maattabellen staat duidelijk aangegeven hoe en waar u moet meten bij welk product.

Advies nodig?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, stel een vraag via onze chat of bel naar 030-6043552, onze specialisten helpen u verder.

Bij de Fysiowebwinkel bestel je de juiste rugbrace voor pijnvermindering in de rug!

Productoptie rugbraces

Een rugbrace verbetert de houding van de lumbale wervelkolom waardoor pijnklachten verminderen. De braces zijn door hun vormgeving en materiaalkeuze comfortabel te dragen bij staande of zittende activiteiten. Thuis, maar ook in de werkomgeving. Er zijn modellen gericht op functiebehoud en modellen voor functieherstel. Ook voor ondersteuning van dagelijkse activiteiten zijn er voldoende modellen. De braces zijn van sterk comprimerend elastisch materiaal voor een betere controle en houding van de rug tijdens matige tot zware inspanningen. Voor rugpijn kunt u ook kijken bij de McKenzie producten.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe producten en like onze Facebookpagina en/of abonneer op ons YouTube kanaal voor aanvullende video’s over onze producten.

Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Rug brace Mueller
  € 41,10 € 37,71
 2. Push Care Rugbrace
  € 89,20 € 81,83
 3. Rugbrace LumboTrain Bauerfeind
  € 134,20 € 123,12
 4. Push Med rugbrace
  € 185,05 € 169,77
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 • Recente zoekopdrachten
 • Exercise Bike Star Fit E100 Ergometer124
 • Swimming Goggle Senior Silicon4
 • Diving Mask Junior Siliter2
 • Silicon Cap - Blue4