Knie Braces

Bij pijn aan het kniegewricht, pijnlijke aanhechtingen of een gevoel van instabiliteit kan een kniebrace oplossing bieden. de uiteenlopende kniebraces maken gebruik van verschillende technieken om de knie te ondersteunen. Een goed passende brace zorgt voor de juiste ondersteuning, wees dus secuur met het opmeten, in de maattabellen staat duidelijk aangegeven hoe en waar u moet meten bij welk product.

Advies nodig?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, stel een vraag via onze chat of bel naar 030-6043552, onze specialisten helpen u verder.

Bij de Fysiowebwinkel bestel je de juiste kniebrace voor klachten aan het kniegewricht!

Productopties kniebraces

Een kniebrace biedt compressie rondom het kniegewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd. Beweging in zijwaartse richting wordt tegengegaan, terwijl buigen en strekken van de knie niet gehinderd wordt. Er zijn modellen gericht op functiebehoud van PSB en Mueller en modellen voor functieherstel van Push med en Bauerfeind. De Push med kniebrace ondersteund de knie door 2 bladveerscharnieren die op unieke wijze de natuurlijke rotatiebeweging van de knie volgen. Ook is er genoeg keus in modellen voor ondersteuning tijdens dagelijkse activiteiten, waaronder de merken Donjoy en Mueller. Deze braces kunnen door het beperkte volume makkelijk onopgemerkt onder de kleding gedragen worden.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe producten en like onze Facebookpagina en/of abonneer op ons YouTube kanaal voor aanvullende video’s over onze producten.

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  • Recente zoekopdrachten
  • Exercise Bike Star Fit E100 Ergometer124
  • Swimming Goggle Senior Silicon4
  • Diving Mask Junior Siliter2
  • Silicon Cap - Blue4