Behandelbank

Vaste elektrische behandelbanken zijn een essentieel onderdeel voor een therapeut in een behandelruimte om een behandeling optimaal uit te kunnen voeren. Het is daarom van belang dat een behandelbank van goede kwaliteit is en praktisch in gebruik. Ons assortiment biedt een ruime keuze aan elektrische behandelbanken met een keuze voor elk budget en een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Advies nodig?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, stel een vraag via onze chat of bel naar 030-6043552, onze specialisten helpen u verder.

Bij de Fysiowebwinkel bestel je niet enkel een behandeltafel met uitgebreide mogelijkheden, wij zorgen ook voor de aflevering en installatie!

Productopties vaste elektrische behandelbank

De Chattanooga behandelbank is eigentijds en modern en hebben een prachtig design in diverse uitvoeringen en kleuren. Chattanooga is een van de grootste fabrikanten van de wereld betreft producten voor fysiotherapie en produceert reeds 60 jaar behandelbanken en hebben over de hele wereld een zeer goede en solide reputatie.  De Chattanooga Montane lijn biedt behandeltafels die aan alle eisen van een behandelaar/therapeut voldoet. Het model is verkrijgbaar tot aan een 7-delige variant en biedt dankzij de elektrische pli instellingen uitgebreide mogelijkheden. Daarnaast bevat de productlijn een brede stabiele behandelbank, genaamd Montane Taurus, met een extra brede behandelsectie. Kortom een product met veel mogelijkheden en keuzes en daarmee het ideale hulpmiddel in elke praktijk.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe producten en like onze Facebookpagina en/of abonneer op ons YouTube kanaal voor aanvullende video’s over onze producten.

Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Behandeltafel Montane Alps 5 D Chattanooga BESTE KEUS
  Behandeltafel Montane Alps 5 D Chattanooga
  Adviesprijs: € 2.795,00 Speciale prijs € 2.495,00 € 2.061,98
 2. Traagschuim Gezichtskussen
  € 25,00 € 20,66
Bekijken als Rooster Lijst

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 • Recente zoekopdrachten
 • mckenzie31
 • Yoga Balance Pad TPE13
 • kamagon2
 • body composition analyzer142