Behandeltafels

Behandeltafels of onderzoektafels zijn een essentieel onderdeel voor een behandeling en hierdoor één van de belangrijkste bedrijfsmiddelen in een behandelruimte. Een behandelbank ofwel behandeltafel is een belangrijke investering voor een behandelaar/therapeut en dient daarom duurzaam, gebruiksvriendelijk en van een goede kwaliteit te zijn. Er zijn twee soorten behandeltafels: draagbaar én vast elektrisch bedienbaar

Advies nodig?

Stuur ons een bericht via het contactformulier, stel een vraag via onze chat of bel naar 030-6043552, onze specialisten helpen u verder.

Bij de Fysiowebwinkel bestel je niet enkel een behandeltafel, wij zorgen ook voor de aflevering en installatie!

Productopties behandeltafels

De behandelbanken zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en diverse kleuren. Alle draagbare tafels zijn inklapbaar en makkelijk te vervoeren. Er is keuze uit houten of aluminium frames. Bij de elektrische behandelbanken is er keuze voor elk budget, maar altijd met een prima prijs-kwaliteit verhouding. Ons assortiment van vaste elektrisch bedienbare behandeltafels zijn van het merk Chattanooga. Bij de productie van deze tafels is de kennis en ervaring van therapeuten gebruikt. Chattanooga is een van de grootste fabrikanten ter wereld in producten voor fysiotherapie, produceert al 60 jaar onderzoektafels en hebben over de hele wereld daardoor een zeer goede en solide reputatie. De Chattanooga behandeltafels zijn eigentijds en modern met een prachtig design. Chattanooga biedt tafels die aan alle eisen van een behandelaar/therapeut voldoet.

Naast de onderzoekstafels zijn er meerdere accessoires voor de behandelbanken beschikbaar, zoals gezichtskussensonderlakensmassagerollenmassage stoelen en krukken. Deze accessoires zijn in dezelfde kleur als de behandelbank te bestellen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe producten en like onze Facebookpagina en/of abonneer op ons YouTube kanaal voor aanvullende video’s over onze producten.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 24

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
  • Recente zoekopdrachten
  • royal rest7
  • wandrek1
  • bodybow122
  • Hometrainer Performance E5045