Balkussen HappyBack TOGU 36 cm

Artikelnummer
C-6815
Een nieuwe uitvoering van het traditionele balkussen, het HappyBack Balkussen met de zadelzit. De naam zegt het al, gemaakt voor een gezonde en sterke rug, speciaal gemaakt om zittend fit te worden. Door het nieuwe zadeleffect wordt een optimale pasvorm gecreëerd.
€ 47,25 € 39,05
Voorraad: Vóór 23u besteld, volgende werkdag in huis

Een nieuwe uitvoering van het traditionele balkussen, het HappyBack Balkussen met de zadelzit. De naam zegt het al, gemaakt voor een gezonde en sterke rug, speciaal gemaakt om zittend fit te worden. Door het nieuwe zadeleffect wordt een optimale pasvorm gecreëerd. Hierdoor wordt de rug tijdens het zitten goed getraind terwijl u het eigenlijk niet merkt.

Het is een vorm van actief zitten, u traint terwijl u werkt of tv kijkt (of beiden). Het balkussen heeft twee zijden die verschillend zijn, een met kleine nopjes die de bloedsomloop bevorderen en een vlakke kant om op te zitten. Met de happy Back traint u de lage rugspieren en wordt u daardoor minder moe. Verder hersteld u de lordose in uw lichaam, (holling in de rug) waardoor uw houding veel beter wordt en beter bestand tegen belastingen is.

Meer informatie
MerkTOGU
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Balkussen HappyBack TOGU 36 cm
Jouw rating

We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!

  • Recente zoekopdrachten
  • backstretcher5
  • chattanooga spierstimulatoren75
  • chattanooga physio69
  • Chattanooga66