Backstretcher Combipakket

Artikelnummer
B-59100

De Backstretcher helpt bij rugklachten door het masseren, rekken en mobiliseren van de rug. Door dit frequent te doen met gebruik van de Backstretcher verminderen en- of verdwijnen de rugklachten. Wil je nog meer inzicht hebben in het ontstaan en voorkomen van deze rugklachten? Dan is het Behandel zelf je RUG boekje dé perfecte combinatie bij de Backstretcher! 

Van € 17,95 € 16,47

Tot € 121,95 € 102,42

Voorraad: Snel leverbaar binnen 2-3 werkdagen
Pas Backstretcher Combipakket aan

* Verplichte velden

Jouw samenstelling
Backstretcher Combipakket
Backstretcher Combipakket

Voorraad:

€ 17,95 € 16,47

Samenvatting

  De Backstretcher helpt bij rugklachten door het masseren, rekken en mobiliseren van de rug. Door dit frequent te doen met gebruik van de Backstretcher verminderen en- of verdwijnen de rugklachten. Wil je nog meer inzicht hebben in het ontstaan en voorkomen van deze rugklachten? Dan is het Behandel zelf je RUG boekje dé perfecte combinatie bij de Backstretcher! Door middel van dit product verminder je rugklachten en verbeter je de houding. Door middel van het Behandel zelf je RUG boekje leer je stap voor stap enkele eenvoudige en praktische technieken ter vermindering van rugklachten en verbeteringen in houding.

  Toepassing van de Backstretcher en het Behandel zelf je RUG boekje

  Als gevolg van te veel zitten en te weinig bewegen is bij veel mensen de bewegelijkheid van de bovenrug sterk verminderd. Dit wordt gecompenseerd met een verkeerde houding, waardoor lage rugklachten en nekklachten op kunnen treden. Door de ronde vorm herstelt de Backstretcher de bewegingsmogelijkheid van de bovenrug. De lange rugspieren langs de wervelkolom worden door de knobbels gemasseerd. Hierdoor wordt de wervelkolom een stuk soepeler! Combineer het gebruik van de Backstretcher eens met buikspieroefeningen, je zult versteld staan van het blijvende resultaat!

  De werking van de Backstretcher en het Behandel zelf je RUG

  De Backstretcher masseert, rekt en mobiliseert de rug zodat je rugklachten verdwijnen. Om goed te kunnen bewegen moet de borst – wervelkolom ongeveer 5 graden kunnen strekken. Als dit niet mogelijk is, dan zal de rest van de wervelkolom dit moeten compenseren. Zo ontstaat er in de gehele rug een onnatuurlijke situatie, waarbij het ene deel van de wervelkolom de beperking van het andere deel compenseert. Deze compensatie gaat niet vanzelf. De lange rugspieren zorgen ervoor dat de wervelkolom deze compenserende stand aanneemt. Die spieren staan dus constant onder spanning. Zo komt de rug in een vicieuze cirkel, waar hij vaak niet meer spontaan uit komt. Deze cirkel moet doorbroken worden om verbetering teweeg te brengen. Met de Backstretcher of het andere product uit dezelfde reeks de Rolastretcher (eventueel in samenhang met andere oefeningen) wil dat bijna altijd lukken.


  Door de 30 duimvormige uitsteeksels ontspannen de lange rugspieren zich vooral rondom de borstwervels. De lichaamshouding wordt verbeterd, waardoor de druk op nek, schouders en onderrug wordt verminderd.

  Het Behandel zelf je RUG boekje: Een duidelijk geïllustreerd handboek voor zelfbehandeling van rugpijn, tevens ook een handig verwijsmiddel voor de medicus en paramedicus. Een handboek met duidelijke teksten en uitleg, ook aan de hand van foto’s biedt dit handboek je een duidelijke uitleg over het ontstaan van rugklachten en de aanbevolen wijze om deze tegen te gaan. Voor thuisgebruik, om makkelijk bij de hand te hebben.

  Meer informatie
  MerkBackstretcher
  Schrijf je eigen review
  Je reviewed:Backstretcher Combipakket
  Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • Verstelbare Bank UB802
 • Push Sports Enkelbrace 888
 • backstretcher5
 • handschoenen1