'Against the Tide' Autobiography Robin McKenzie

Artikelnummer
8244

Autobiografie van Robin McKenzie's.

Dit boek is fascinerend om te lezen voor diegenen die betrokken zijn geweest of betrokken zijn met Robin McKenzie en zijn baanbrekende ontdekkingen voor een betere diagnose en behandeling van lage rugpijn.

De topsellers van Robin McKenzie:

Behandel zelf je rug

Behandel zelf je nek

€ 24,95 € 22,89

autobiography Robin McKenzie. Autobiografie van Robin McKenzie's, gepubliceerd door Dunmore Publishing Ltd en in Nederland gedistribueerd door Bodybow Healthcare BV.
 
Co-auteur is Ron Bybee, die vastberaden Robin heeft aangemoedigd om zijn verhaal te vertellen. Dit boek is fascinerend om te lezen voor diegenen die betrokken zijn geweest of betrokken zijn met Robin McKenzie en zijn baanbrekende ontdekkingen voor een betere diagnose en behandeling van lage rugpijn. Ook zullen de ontelbare aantallen patiënten, die hebben geprofiteerd van de McKenzie therapie, het een bijzonder boek vinden. Leuke herinneringen aan zijn kindertijd, jeugd en studentenleven en Robin’s privé en praktijk leven in Wellington Nieuw Zeeland  vormen de achtergrond van de ontwikkeling van zijn Mechanische Diagnose en Therapie.

Dit is een verhaal over vastberadenheid, grote hindernissen en teleurstellingen, maar de zeer lange en moeilijke reis die Robin nam om zijn ideeën te laten erkennen en te gebruiken tijdens behandelingen lijkt eindelijk tot een goed einde te zijn gekomen. Dit boek zal de lezer zowel vermaken als stof tot nadenken geven of diverse zaken.

Het voorwoord is geschreven door Vert Mooney, MD, een van de meest gerespecteerde onderzoekers op het gebied van rugklachten in de VS.

Paperback, 180 pagina’s
Auteur: Robin McKenzie
Engelstalig

De topsellers van Robin McKenzie:

Behandel zelf je rug

Behandel zelf je nek

Meer informatie
MerkMcKenzie
Prijs€ 24,95
Schrijf je eigen review
Je reviewed:'Against the Tide' Autobiography Robin McKenzie
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • warm/koud28
  • PVC - Kettlebell2
  • rugkussen7
  • Deskbike - Hometrainer - Bureaufiets Cardio Fit D20124