Aerosling Elite Slingtrainer

Artikelnummer
1087

Aerosling elite slingtrainer: geen duur en ingewikkelde fitnessapparaat, maar trainen met je eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht. Het kenmerk van aeroSling ® Slingtraining is “Suspended Pulley training”.

€ 198,90 € 164,38
Voorraad: Snel leverbaar binnen 2-3 werkdagen

Aerosling elite slingtrainer, AeroSling® Slingtrainer: geen duur en ingewikkelde fitnessapparaat, maar trainen met je eigen lichaamsgewicht en het opnemen tegen de zwaartekracht. Het kenmerk van aeroSling ® Slingtraining is “Suspended Pulley training”.

Een geïntegreerd katrol systeem zorgt voor nog meer uitdaging en variatiemogelijkheid. Trainen met de aeroSling ® in de vorm van Kinetic Chain Movement.

De Slingtrainer is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en geschikt voor dagelijks gebruik en intensieve workouts. De aeroSling ® is licht, veilig (TUV gecertificeerd), praktisch (alle onderdelen zijn vervangbaar) en onderscheidt zich in variatie en “duitse degelijkheid”.
“De” suspension trainer, met grote bewegingsvrijheid door het katrol en een grote variatie aan oefenmogelijkheden. Het verschil met de XPE is dat deze sling meer instelmogelijkheden heeft met zeer degelijk uitgevoerde karabijnhaken en handvatten met een uitstekende grip.

Inhoud: tas, oefenposter, oefen DVD, slingtrainer

Bekijk hier de video

Meer informatie
MerkAerosling
Prijs€ 198,90
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Aerosling Elite Slingtrainer
Jouw rating
  • Recente zoekopdrachten
  • backstretcher6
  • massagestoel2
  • Verstelbare Bank UB2011
  • tunturi 1,515