6D Tape - Kinesiology tape met handgrepen

Artikelnummer
4380

De 6D Tape - Kinesiology tape met handgrepen is ontworpen voor fysio- en lymfe therapie, en ook geschikt voor zelfbehandeling. Het belangrijkste kenmerk is het mobiliseren van weefsel en spieren. Het product is een Finse innovatie.

Wil je 6D Tape een keer proberen?

€ 30,00 € 28,30
Vóór 23u besteld, volgende werkdag in huis

  De 6D tape met handgrepen is ontworpen voor fysio- en lymfe therapie, en ook geschikt voor zelfbehandeling. Het belangrijkste kenmerk is het mobiliseren van weefsel en spieren. Het product is een Finse innovatie.

  Toepassing 6D Tape - Kinesiology tape met handgrepen

  De therapeut of de patiënt kan het weefsel mobiliseren en activeren in verschillende richtingen met de 6D Tape. Dit gebeurd dmv de handgreepjes in verschillende richtingen te bewegen. Het mobiliseren heeft een positief effect op het lymfatisch systeem, bloeddoorstroming, weefsel, spieren en gewrichten zonder hun functies te beperken.

  Hoe werkt 6D Tape - Kinesiology tape met handgrepen? 

  De unieke 6D handgrepen zijn ontworpen om te mobiliseren in 6 richtingen.

  Er zijn veel verschillende variaties voor de 6D taping technieken, afhankelijk van het gewenste resultaat en het te tapen lichaamsdeel. Voel je vrij om een combinatie van traditionele kinesiologie tape technieken te gebruiken met 6D Tape. Het product is een effectief en betaalbaar hulpmiddel voor professionals. Met minimale training kunnen patiënten thuis de herstelsnelheid verhogen. De 6D Tape blijft gedurende 3 tot 10 dagen op de huid zitten, afhankelijk van de  gebruiksintensiteit.

  De huidvriendelijke kinesiotape en de unieke zelfklevende lijm zijn ontwikkelt door het merk Nitto. De lijm bestaat uit acrylkleefstof en is sterk, hypoallergeen en latexvrij. De lijm wordt met warmte geactiveerd door middel van een zachte wrijving. De binding bereikt zijn maximale sterke binnen 15 minuten.

  De kinesiotape is gemaakt van 100% katoen. De tape imiteert de kenmerken van de huid. Het materiaal is luchtdoorlatend en waterbestendig. Het basismateriaal is elastisch met een rekbaarheid van tussen de 130-140%. Voor het aanbrengen is echter maar een zeer geringe tot geen rek nodig (0-15%) De handgrepen zijn niet-elastisch.

  Aanbrengen tape:

  - Verwijder indien nodig de haren van het te beplakken gedeelte, dit kan je met een scheerapparaat doen of met een Hairclipper

  - Zorg dat huid schoon is, je kunt hiervoor de CleanSkin Pre-Taping spray gebruiken

  - Breng tape aan met 0% rek

  - Zorg ervoor dat de tape goed vastzit aan de huid. Wrijf goed over de tape om het nog beter te laten hechten.

  Specificaties van 6D Tape - Kinesiology tape met handgrepen

  Rekbaarheid aanbrengen met 0% rek 
  Afmeting 5 cm breed x 500 cm per rol
  Dikte     Gelijk aan dat van de huid
  Gewicht Gelijk aan dat van de huid
  Rekrichtingen  Lengte, breedte en diagonaal
  Materiaal Hypoallergene lijmlaag
  Kleuren Blauw
  Meer informatie
  MerkBodybow
  Prijs€ 30,00
  Rekbaarheid0-15% max
  Rekrichting6 dimensionaal
  Schrijf je eigen review
  Je reviewed:6D Tape - Kinesiology tape met handgrepen
  Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • Stappenteller1
 • curetape46
 • McKenzie Superrol rugkussen39
 • black rol mini204